Algemene Verordering Gegevensbescherming

Tips

Agenda

Artiesten

DJs

Locaties

Kleding

Scholen

Partners

Video

Links

AVG

Contact

Privacy verklaring

Op deze pagina vind u de gegevens voor de Algemene Verordering Gegevensbescherming.

Bedrijfsgegevens

SalsaGids is geen bedrijf, maar een hobby van de eigenaar Cas Tuyn. Te bereiken via cas punt tuyn apenstaartje gmail punt com
Cas is de enige die toegang heeft tot de backend en jouw gegevens.

Doel

Het doel van de site SalsaGids.info en de bijbehorende nieuwsbrief is het neutraal informeren van salsadansers welke feesten er in de regio plaatsvinden.

Persoonsgegevens

Op de website SalsaGids.info worden geen persoonsgegevens verzameld. Bij het hosting abonnement zit een standaard pakket aan traffic analyse maar dat is anoniem. Daar kan ik zien welke pagina's het populairst zijn, maar niet wie ze bezoekt.

Voor de nieuwsbrief worden voornaam, achternaam, email, en voorkeuren voor muzieksmaak en regio opgeslagen. Je ziet die bij het aanmelden. In de MailChimp software kan ik zien wie welke nieuwsbrief opent, het totaal die het openen, en op welke links geklikt wordt.

Duur van de gegevensopslag

De traffic details worden na 1 jaar verwijderd.

De nieuwsbrief wordt gemanaged via MailChimp, je gegevens blijven bewaard zolang je lid blijft, en verwijderd zodra je jezelf verwijderd. In iedere nieuwsbrief staat een link om je gegevens aan te passen of jezelf uit te schrijven.

Recht op inzage/aanpassing/verwijdering

Dit kan je allemaal zelf via de link in de nieuwsbrief, en wordt gemanaged via MailChimp.

Beveiligingsmaatregelen

SalsaGids draait niet op een framework maar is volledig custom code, en heeft geen user login. Dat maakt het ongevoelig voor veel bekende of onbekende (zero-day) exploits.

Ontvanger van gegevens

De ingevoerde gegevens worden met niemand gedeeld. Winnaars van vrijkaartjes verlotingen worden in Bcc gemaild, zodat jouw email adres niet in handen komt van derde partijen. In zeldzaam voorkomende gevallen wanneer een organisator met e-tickets werkt, wordt het email adres van alleen de prijswinnaars doorgegeven aan de organisator, zodat de e-tickets toegestuurd kunnen worden.