La Sabrosura

Tips

Agenda

Artiesten

DJs

Congressen

Locaties

Kleding

Scholen

Partners

Video

Links

Contact

Heerlijk dit optreden. Het repertoire bestaat uit salsa dura klassiekers die vlekkeloos en strak gespeeld worden. Eindigen met 'Todo Tiene su Final' en dan als toegift een supermooie versie van 'Aguanile' is een aanslag op de conditie van de dansers.

La Sabrosura werd opgericht als Brabant Latin Orchestra in juni 2015 door een groep muzikanten uit de provincie Noord-Brabant. De groep werd opgericht met zuivere en strikte voornemens om authentieke salsa te presenteren of zoals het in de volksmond in Latijns-Amerika bekend staat : Salsa Dura

De rusteloosheid van Jose Luis, zanger en leider van de groep, om in Nederland een groep te zien die een sterke en controversiŽle stijl van de Latijnse cultuur voordraagt en laat zien was wat hem dreef om de groep te vormen. Hij wist dat het geen makkelijk project zou zijn maar wel haalbaar en dat is de reden waarom ze meer dan anderhalf jaar wekelijks repeteren om zich klaar te stomen om het concept en de stijl te presenteren aan het publiek.

Josť Luis, zanger en leider van de groep, bekent dat vanaf het moment dat hij in Nederland woont, het zien van een groep miste waaruit de sterke stijl en controversiŽle typisch voor de Latijnse cultuur.

Brabant Latin Orchestra bestaat uit 10 fantastische muzikanten uit Peru, Mexico, Nederland, Duitsland en Portugal wonen in Noord Brabant met een heel bijzondere en origineel repertoire van salsa dura die songs speelt van Hector Lavoe, Frankie Ruiz, Angel Canales, Sonora Matancera, Justo Betancour, Sonora PonceŮa, Roberto Roena, Willie Colon, o.a.

Meer informatie:
http://www.brabantlatinorchestra.nl/